Dragi prieteni,

Traversăm o perioadă dificilă în contextul pandemiei Covid-19, care ne afectează pe toți emoțional, spiritual, profesional.

În acest context, cu părere de rău, suntem nevoiți să amânăm cel de-al VII-lea Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă si Conferința Anuală a Societății Române Retina din 18-21 iunie 2020.

Deși așteptam cu mare bucurie acest eveniment, sănătatea si siguranța sunt pe primul loc.

În acest moment luam in calcul mai multe variante, acestea fiind reprogramare data pentru septembrie 2020, manifestare virtuala sau anulare pentru 2021. Așteptăm propuneri și din partea Dvs cu privire la acest subiect, despre cum/dacă doriți să ne organizăm, pe adresa de mail officesrccr@gmail.com, în funcție de care vom lua o hotărâre.

Dorim să rămânem în strânsă legătură și în mediul online, pe grupul de facebook, unde putem iniția discuții interesante despre cazuri din practica Dvs.

Taxele de participare plătite până acum pot fi reportate pentru congresul următor sau pot fi returnate la cerere începând cu 15 mai 2020.

Cei care au plătit taxa de participare si doresc returnarea sumei pot solicita acest lucru pe adresa de mail officesrccr@gmail.com.

Multă sănătate tuturor,

Să ne revedem cu bine!

 

Președinte SRCCR                                                   Președinte SRR

Prof. Dr. Călin Petru TĂTARU                              Conf. Dr. Florian BALTĂ

                                                                              

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarele adrese de e-mail:

Secretariat științific

officesrccr@gmail.com

Dr. Corina Ioan – ioacori@gmail.com

Suport logistic congres

Ramona Mărgărit – ramona.margarit@palomatours.com