Dragi colegi,

Suntem onorați și în egală măsură bucuroși să vă avem alături la al IX-lea congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă și Conferința Retina cu participare internațională, care în mod tradițional se desfășoară și în acest an în complexul Europa din Eforie Nord în perioada 22-25 iunie 2023.

Încă de la primul congres din 2014, această manifestare, călătorie în lumea inovațiilor medicale și a provocărilor tehnologice, a devenit în timp tradiție și a facilitat dezbateri cu oftalmologi internațional renumiți, oferind o imagine a celor mai noi tendințe în domeniul chirurgiei cataractei, chirurgiei refractive și retinei.

Și la această ediție, congresul, prin programul său generos oferă multiple oportunități colegilor de îmbunătățire a performanței personale și de creștere a calității actului medical. Schimbul de idei și experiențe din cadrul prezentărilor, dezbaterilor, simpozioanelor, workshopurilor organizate pentru medici specialiști, rezidenți și asistenți medicali va fi completat de un program social ce întărește comunicarea și colaborarea colegială între generații.

Dorim ca vechea aspirație către frumos și util a lumii antice, „dulce et utile”, să nu rămână o noțiune abstractă, ci o realitate concretă și firească la acest congres, deoarece armonia și eficiența coexistă și  decurg una din cealaltă.

 

 

Cu prietenie,

Prof. Dr. Călin Petru Tătaru

BELIEVE IN YOU! SIMPOZION SRCCR & LABORATOIRES THEA

CONGRES SRCCR 2023

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarele adrese de e-mail:

Secretariat științific

officesrccr@gmail.com

Dr. Corina Ioan – ioacori@gmail.com

Suport logistic congres

Ramona Mărgărit – ramona.margarit@palomatours.com