DIPLOMELE SE VOR ACORDA EXCLUSIV ONLINE, ÎN URMA COMPLETĂRII UNUI CHESTIONAR DE FEEDBACK.

LINK-UL VA FI TRIMIS PE ADRESELE DE E-MAIL CU CARE V-AȚI ÎNREGISTRAT, DUPĂ CONGRES.

CONTRIBUŢII SRCCR

Cotizația de membru SRCCR si taxa de participare la congres se achita in contul SRCCR, prin transfer bancar sau folosind aplicația on-line.

Titular cont: Societatea Română de Cataractă și Chirurgie Refractivă

Cont IBAN: RO12RNCB0072121536050001 deschis la BCR Sector 1, CUI 28320650.

COTIZAȚIA DE MEMBRU SRCCR 2023

Medic specialist/primar:  150 RON

Medic rezident:                 100 RON

TAXE CONGRES SRCCR & SRR 2023

Vă rugăm să parcurgeți înscrierea online, indiferent de modalitatea de plată. Înregistrarea nu poate fi validată doar prin efectuarea plății prin transfer bancar pentru ca sunt necesare toate detaliile pentru identificare (nume, prenume, CUIM, grad profesional, localitate etc.)

 Până la 14.05.2023 De la 15.05.2023/ pe loc
Medic specialist/primar membru 850 RON 950 RON
Medic rezident membru 450 RON 550 RON
Medic specialist/primar non-membru 1000 RON 1100 RON
Medic rezident non-membru 550 RON 650 RON
Asistent Medical 400 RON450 RON
Persoana însoțitoare* 650 RON 750 RON

*Taxa de însoțitor se achită exclusiv în cont PALOMA TOURS (detalii aici)

* Taxele achitate nu se returnează

* Taxa de însoțitor cuprinde participarea la mese și vizitarea spațiilor expoziționale. Accesul la mese se va face doar pe bază de voucher. Pentru copiii sub 14 ani, taxa va fi de 150 RON.

VOUCHER CINA FESTIVA pentru seara de sâmbătă, 09.06.2018 –  75 RON/medic sau asistent (doar cei inscrisi la congres) – se achita in contul PALOMA TOURS

Participarea la cina festivă se face EXCLUSIV pe bază de voucher obținut prin plata taxei de mai sus până la data de 20.05.2018.

Pentru plata prin transfer bancar a taxei pentru cina festivă, vă rugăm să folosiţi informaţiile de mai jos:

Titular cont: Paloma Tours SRL

Cont IBAN: RO73INGB0001009987789010 deschis la Banca ING Romania

Va rugăm menționați in detaliile plății numele participantului, iar ulterior sa ne trimiteți dovada plății pe e-mail la adresa ramona.margarit@palomatours.com

ÎNREGISTRARE CONGRES 2023

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 14.06.2024, ora 23:59!

Dacă întâmpinați probleme tehnice la înregistrare, vă rugăm să ne contactați la adresele de e-mail de mai jos.

După înregistrarea online, vă rugăm să verificați si folderul SPAM.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe e-mail : 

 ramona.margarit@palomatours.com

 

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PALOMA TOURS colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com