CINA FESTIVĂ: 100 RON

Taxa reprezinta un supliment la taxa de congres si este valabilă doar pentru persoanele inregistrate la congres si cu taxa de participare la congres achitata.

Participarea la cina festivă se face EXCLUSIV pe bază de voucher/document confirmare obținut prin plata taxei de mai sus până la data de 31.05.2020.

PERSOANE ÎNSOȚITOARE (PDS*): 250 RON

 

*PDS = personal din domeniul sănătății

Taxa este valabilă doar pentru o persoană însoțitoare a unui participant înscris la congres.

Taxa de însoțitor* cuprinde participarea la mese și vizitarea spațiilor expoziționale. Accesul la mese se va face doar pe bază de voucher. Pentru copiii sub 12 ani, taxa va fi de 150 RON.

*Nu este inclus suplimentul pentru cina festiva.

Aceste taxe se pot achita in contul PALOMA TOURS, prin transfer bancar, sau folosind aplicatia online.

Titular cont: PALOMA TOURS SRL (CUI RO3801712)

Cont IBAN: RO73 INGB 0001 0099 8778 9010

Va rugăm menționați in detaliile plății prin transfer bancar numele participantului, iar ulterior sa ne trimiteți dovada plății pe e-mail la adresa ramona.margarit@palomatours.com

FORMULAR ÎNREGISTRARE

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 14.06.2024, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PALOMA TOURS colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com